Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с 2.4 20в моля за съвет :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с 2.4 20в моля за съвет :)

колата е 156-ца 2.4 20в от скоро имам странен проблем ... почва да ми причуква някоя от дюзите и държи 1200 оборота мотора след което се оправя и това го прави когато си иска и най странното за мен лично е че няма пушаци ! нито сиви нито черни и т.н. студена сутрин не чука и не е чукала никога бачка си мотора тихо просто в един момент когато си пожелае почва да чука и да не работи като хората мотора вдига 1200 оборота и до там след 1-2 мин се оправя понякога и по рано ... и от няколко дни почна да ми свети и подгрева на таблото паля и мига не гасне а понякога не го прави пак без значение студена ли е топла ли е .... никва логика за мен ...така че някой ако е имал подобни проблеми нека сподели

---------- Post added at 16:41 ---------- Previous post was at 16:22 ----------

Да поясня аз си мисля че е дюза понеже чувам пречукването от там ... а то е ще кажеш причуква някой клапан в бутало но си мисля че до сега трябваше да е издала багажа и да не го прави 1 2 пъти на ден. При пробег Минимум 50 км !

От къде си за да ти кажа при кой майстор да отидеш, намя да стане така лесно самичък да я оправиш.
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

ако ме насочи някой към нещо сигурно ще мога ..Не винаги някой ми е правил колите в повечето случай като нямам време аз ...а сега имам !вече ако няма на къде ще я закарам знам ги читавите майстори във варна ! Вихър в алфа/сеат и Иво ама мене ме гложди ся хахах

Comment

единият проблем с подгрева е решен а чукането днеска пак се обади за около 1 минута !!! някой ако има идей да се обажда като почне да лопа държи и 1100-1200 оборота !

Comment

Чувал съм точно такова чукане на БМВ 3.0д. По същия начин избирателно , и се оказа ЕГР-а. Ако ти е полезна тази информация с нещо.......
          Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
          Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
          Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....

Comment

утре ще пробвам и с др регулатор но малко вероятно е за мен да е от него този който е на ГНП

---------- Post added at 15:58 ---------- Previous post was at 15:53 ----------

редактирах поста без да искам ... че вода в резервоара няма и нафтата е ок просто го прави проблема избирателно това е ... сутрин студена си е ок не пуши не чука дюза ...
            Last edited by alfa1452.0; d.m.y г., 18:56.

Comment

Working...
            X